Over de King

Als kind heb ik vele uren doorgebracht op de BMX. Als tiener kocht ik het liefst oude racefietsen en mountainbikes op, om deze op te knappen of te repareren en dan weer door te verkopen. En als jongvolwassene ben ik overgestapt op de mountainbike. Dus de passie voor fietsen zat er al jong in.

Dit was ook de reden om in 2006 BikeSportive in Haarlem over te nemen. Gestart in de kleine winkel in de Kruisttochtstraat in Haarlem en de laatste 9 jaar als BikeSportive Specialized Conceptstore aan de Rustenburgerlaan in Haarlem. Met veel plezier en passie heb ik deze winkel gerund. Maar in het voorjaar van 2019 vond ik het tijd voor een nieuw avontuur. En dat heb ik gevonden in King Bike Studio te Heemstede.

Als fanatieke fietser weet ik als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om je hobby en sport optimaal uit te oefenen. Met dit in het achterhoofd, ga ik aan de slag met jouw fiets. Ik wil dat alles gesmeerd loopt, in topconditie is, zodat het jou echt geluk en genot schenkt. Of het nou gaat om een kleine of grote reparatie, of een fiets die ik helemaal heb opgebouwd, het allerleukste is natuurlijk een blije klant die net als ik de liefde voor het fietsen deelt. En daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor!

Ik zie je graag bij King Bike Studio!

Plan online je afspraak in