Over de King

Over King Bike Studio – Jouw Specialist in sportieve fietsreparatie, -onderhoud en -opbouw

Welkom bij King Bike Studio! Als kind bracht ik al vele uren door op mijn BMX en als tiener knapte ik graag oude racefietsen en mountainbikes op om ze vervolgens weer te verkopen. Mijn passie voor fietsen begon al op jonge leeftijd en heeft me nooit meer losgelaten.

In 2006 nam ik BikeSportive in Haarlem over. Wat begon als een kleine winkel in de Kruistochtstraat, groeide uit tot de BikeSportive Specialized Conceptstore aan de Rustenburgerlaan in Haarlem, waar ik met veel plezier en passie heb gewerkt. In het voorjaar van 2019 voelde ik echter dat het tijd was voor een nieuw avontuur. En dat vond ik in King Bike Studio, gevestigd in Heemstede.

Als gepassioneerde fietser begrijp ik als geen ander wat er nodig is om jouw hobby en sport optimaal uit te kunnen oefenen. Bij King Bike Studio zet ik me dan ook volledig in voor jouw fiets. Ik zorg ervoor dat alles soepel verloopt en in topconditie is, zodat jouw fiets je echt geluk en plezier brengt. Of het nu gaat om een kleine reparatie, groot onderhoud of een fiets die ik volledig heb opgebouwd, het mooiste is om een blije klant te zien die net als ik de liefde voor fietsen deelt. Uiteindelijk is dat waar ik het allemaal voor doe!

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen bij King Bike Studio. Samen kunnen we jouw fietservaring naar een hoger niveau tillen!

Plan online je afspraak in